goodiebag - 27/10


Innehållet i goodiebagen.
* lösögonfransar
* parfym, Go girl/Carolina Gynning
* lösnaglar för tårna
* nageldekorationer
* "brun-utan-sol"servetter

DIREKT LÄNK TILL TÄVLINGEN

jag är med och tävlar om denna goodiebagen (: hoppas jag vinner <3
den avslutas den 27/10 :D

presentkort - 28/10

jag är med och tävlar hos frida om ett presentkort hos talkingclothes.se värd 300 kr. och plaggen som jag skulle köpa om jag vann är denna snygga kofta som kostar 249 spänn:

DIREKT LÄNK TILL TÄVLINGEN.

hoppas verkligen att jag vinner<3

mössa - 16/10

jag är med och tävlar hos jennyjon on en bad hair day mössa! hoppas jag vinner! DIREKT LÄNK.

tävlingen avslutas den 16 okt (:

valfri smycke - 12/10DIREKT LÄNK TILL TÄVLINGEN.

PINKORDEAD.COM

hoppas jag vinner jao:]

smink - 10/10DIREKT LÄNK FINNS HÄR!

hoppas jag vinner ;D

heat styling - 15/10

jag är med och tävlar hos mandy om en heat protection från goldwell. DIREKT LÄNK TILL TÄVLINGEN. tävlingen avslutas den 15 oktober (: hoppas jag vinner! (oj den där rimmade ju nästan, hehe)

<3

halsband - 11/10

jag är med och tävlar hos bellisen om ett pärl halsband från guldfynd. hoppas jag vinner! tävlingen avslutas den 11 oktober alltså nästa måndag, så skynda på er (: DIREKT LÄNK TILL TÄVLINGEN.


örhänge - 7/10

jag är med i en tävling hos nina om ett valfri örhänge på bilden från parlfynd.se (: och jag väljer de dödskallerna! tävlingen avslutas den 7 oktober så skynda er! DIREKT LÄNK TILL TÄVLINGEN.

hoppas jag vinner <3

läppglans - 7/10

jag är med i en tävling hos nina om en naturlig läppglans. jag som har lite problem med mina läppar som tål inte allting. jag hoppas jag vinner (: tävlingen avslutas 7 oktober. DIREKT LÄNK TILL TÄVLINGEN.

hoppas jag vinner <3

örhänge - avslutas ngn nästa vecka (:

jag är med och tävlar hos alexandraekstrand om ett par korsörhänge från juveliasmycken.se. avslutas nån gång nästa vecka, skynda på och var med! DIREKT LÄNK HÄR.

hoppas jag vinner ;D

halsband - 15/10

Jag är med i en tävling hos Ina som man kan vinna denna snygga coola halsband. Var med du också! (: DIREKT LÄNK. Avslutas den 15/10 ♥


mysiga vinterset - 20/10

jag är med i en tävling hos millah om ett mysig vinterset från missäy.se. om jag vann så skulle jag vilja ha en grå! vi håller tummarna :) LÄNK TILL TÄVLINGEN.


sjukt snyggt jag hoppas jag vinner =)

valfri smycke från victoriandreams.se - 18/10


klicka här för att komma till tävlingen. avslutas 18/10. HOPPAS JAG VINNER! eller om jag vinner så skulle jag vilja ha denna snyggingen (;

valfri smycke på beccadesign.se - 10/10

jag är med i en tävling hos killer colours om ett valfri smycke hos beccadesign.se. var med du också! och om jag vinner så skulle jag vilja ha denna super snygga gulliga ringen:


länk till ringen. länk till tävlingen (eller tryck på bilden!) avslutas den 10 oktober (: hoppas jag vinner<3

nagellack - 24/10

jag är med i en tävling hos p0llys där man kan vinna nagellack och nagellvård. var med du också! tävlingen avslutas ju den 24/10 så skynda dej (:

klicka på bilden för komma till tävlingen <3


Välkommen till min nya blogg!

Hej

Välkommen till min blogg. Har skaffat den här bloggen eftersom det skulle bli lättare för mig att vara med i tävlingar plus jag får mer chans att vinna! Också får ni kolla och var med ni också! En design kommer strax har bara inte haft tid så ni får ha lite tålamod oki?

Har en bra dag då (:

headern ↑ snygg va?


RSS 2.0